Zakelijk vervoer

Taxi H.C.T Hengelo
Op Tijd Vertrekken
Taxi H.C.T Hengelo
Op Tijd Aankomen
Taxi H.C.T Hengelo
Boek een taxi
Taxi H.C.T Hengelo
Betaalmogelijkheden

Zakelijk vervoer Taxi H.C.T met vele voordelen

Taxi H.C.T Hengelo

Heeft u zakelijke vervoer nodig?

Taxi H.C.T verzorgt ook zakelijke vervoer voor zakelijke klanten hierbij wordt er een luxe auto geleverd. We zijn 24/7 zijn bereikbaar om een zakelijke taxi te sturen aan u.

Zakelijk vervoer voor iedere gelegenheid

Wilt u een zakelijke partner of zakenrelatie laten ophalen van Schiphol en wilt u gebruikmaken van onze business taxi? Dan zorgen wij voor een chauffeur die de Engelse taal goed onder de knie heeft. De chauffeur van de business taxi naar Schiphol is gekleed in pak, waardoor u direct een goede en professionele indruk maakt op uw zakelijke partner of zakenrelatie. Heeft u interesse in zakelijk vervoer voor een langere periode? Bij Taxi H.C.T heeft u de mogelijkheid om voor een bepaalde periode of in contract vorm zakelijke vervoer te reserveren. Het is tevens mogelijk om voor langere periode gebruik te maken van onze business taxi, bijvoorbeeld gedurende een congres.

Schakel een taxi in voor iedere gelegenheid

Bij Taxi H.C.T heeft u de mogelijkheid om een taxi te reserveren voor iedere gelegenheid. Natuurlijk kunt u een business taxi boeken om naar Schiphol of een meeting te rijden, maar u kunt bij ons ook terecht om naar Amsterdam of een andere plaats te gaan. Ook zijn onze taxi beschikbaar voor VIP-vervoer en hebben wij de beschikking over busjes voor groepen tot 16 personen. Onze taxi’s beschikken over ruime en luxe zitplekken, waardoor u rustig uw e-mail kunt bijwerken of even kunt uitrusten tijdens de rit.

Reserveer uw zakelijke taxi eenvoudig online

Heeft u een zakelijk taxi nodig heeft voor uw afspraak? Of gaat u naar Schiphol en wilt u gebruikmaken van onze business taxi? Reserveer dan eenvoudig uw zakelijk vervoer op onze website of neem telefonisch contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 0747811111. We zijn 24/7 bereikbaar voor een zakelijke taxi. Wanneer u een Engelstalige klant heeft die opgehaald moet worden, geeft u dit aan bij de reservering. Wij regelen dan een chauffeur in pak die ook goed Engels spreekt.

Uiteraard kunnen onze taxi’s u ook naar Schiphol en alle andere luchthavens vervoeren en na uw zakenreis weer ophalen.

Wij kunnen u brengen en/of halen naar/vanaf de volgende locaties:

  • Schiphol Luchthaven
  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Eindhoven
  • Düsseldorf luchthaven
  • Köln
  • Brussel
  • Weeze luchthaven
  • Andere locaties ook mogelijk

Wat is een beter begin van uw zakenreis om opgehaald te worden in een luxe taxi en vervolgens in alle rust (maar wel op tijd!) naar de luchthaven te worden gebracht? Taxi Hengelo zorgt er ook voor dat onze chauffeurs ook weer klaarstaan als u geland bent. En heeft u vertraging? Wij houden de actuele aankomsttijden in de gaten, zodat we altijd weten wanneer u landt en u dus nooit hoeft te wachten.

Uw werk afronden onderweg

Ons wagenpark bestaat uit comfortabele en representatieve auto’s. Hierdoor zult u altijd een aangename en zorgeloze reis hebben. Zo kunt u zich in alle rust voorbereiden op uw afspraak, of nog even de laatste werkzaamheden afronden.

Kortom, bij Taxi H.C.T bent u aan het juiste adres voor comfortabel zakelijk vervoer. Hengelo is een stad met een groot taxi-aanbod, maar er kan er maar één de beste zijn. Bij ons staan uw wensen centraal. Dit betekent dat wij pas tevreden zijn als u tevreden bent. Bij ons is de klant nog echt koning!

Zakelijk vervoer tot in detail geregeld

Natuurlijk bestaan er veel verschillende prijsklassen op het gebied van taxivervoer. Wij kunnen alvast zeggen dat wij een van de goedkoopste taxibedrijven in de branche zijn. En dat zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit of de service. Wij komen altijd op het door u gewenste moment voorrijden en zorgen ervoor dat u op tijd bij uw afspraak bent.

Wij bieden zakelijk vervoer waar u echt op kunt rekenen, niet alleen in Hengelo, maar ook naar een van de luchthavens in de omgeving. Stiptheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Dit is een van de redenen waarom veel klanten in de regio Hengelo u voorgingen in hun keuze voor ons. Wilt u ook een taxi bestellen, voor vandaag of binnenkort? Bel ons dan vandaag nog, of neem contact op via onze website. Wij horen graag van u!

Heeft u nog vragen?

Als u meer wilt weten over ons aanbod op het vlak van zakelijk vervoer, dan kunt u ons gerust benaderen. Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Schroom dus niet en neem vandaag nog contact met ons op. Meer weten over zakelijk vervoer bij Taxi H.C.T ? Neem contact 074 781 11111

Neem vandaag nog contact op met ons voor een offerte op maat.

Groepsvervoer

groepsvervoer is voor ons geen enkel probleem.

Luchthaven

Comfortabel van en naar de luchthaven Aantrekkelijke, vaste tarieven.

Zakelijk

Uw zakelijke relaties worden in stijl vervoerd.

Professionele taxi service die 24/7 voor u klaar staat.

Scroll naar boven