Zakelijk Vervoer Taxi H.C.T Met Vele Voordelen

Ons moderne wagenpark bestaat uit luxe, representatieve voertuigen. Hierdoor bent u altijd zeker van een comfortabele en zorgeloze reis. Met onze zakelijke taxi service komt u bij al uw relaties goed voor de dag. Wij regelen alles tot in detail.

Zakelijk vervoer voor iedere gelegenheid

Wilt u een zakelijke partner of zakenrelatie laten ophalen van Schiphol en wilt u gebruikmaken van onze business taxi? Dan zorgen wij voor een chauffeur die de Engelse taal goed beheerst.

De chauffeur die uw rit verzorgt is representatief gekleed, waardoor u direct een goede en professionele indruk maakt op uw zakelijke partner of zakenrelatie.

Heeft u interesse in zakelijk vervoer voor een langere periode? Bij Taxi H.C.T. heeft u de mogelijkheid om voor een bepaalde periode zakelijk vervoer te reserveren. Het is tevens mogelijk om voor langere periode gebruik te maken van onze business taxi, bijvoorbeeld gedurende een congres.

Een taxi voor iedere gelegenheid

Bij Taxi H.C.T heeft u de mogelijkheid om een taxi te reserveren voor iedere gelegenheid. Natuurlijk kunt u een business taxi boeken om naar Schiphol of een meeting te rijden, maar u kunt bij ons ook terecht voor een rit naar Amsterdam of een andere plaats. Ook zijn onze taxi’s uitermate geschikt voor VIP-vervoer en hebben wij de beschikking over busjes voor groepen tot 16 personen. Onze taxi’s beschikken over ruime en luxe zitplekken, waardoor u rustig kunt werken of even kunt uitrusten tijdens de rit.

Reserveer uw zakelijke taxi eenvoudig online

Heeft u een zakelijk taxi nodig om naar een zakelijke afspraak te gaan? Of gaat u naar Schiphol en wilt u gebruikmaken van onze business taxi? Reserveer dan eenvoudig uw zakelijk vervoer op onze website of neem telefonisch contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 0747811111. We zijn 24/7 bereikbaar voor het reserveren van een zakelijke taxi.

Indien u een Engelstalige klant heeft die opgehaald moet worden, adviseren wij u om dit aan te geven bij de reservering. Wij zorgen dan voor een chauffeur die de Engelse taal goed beheerst.

Uiteraard kunnen onze taxi’s u ook naar Schiphol en alle andere luchthavens vervoeren en na uw zakenreis weer ophalen.

Wij kunnen u brengen en/of halen naar/vanaf de volgende locaties:

  • Schiphol Luchthaven
  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Eindhoven
  • Düsseldorf luchthaven
  • Keulen
  • Brussel
  • Weeze luchthaven
  • Andere locaties? Informeer naar de mogelijkheden

Wat is een beter begin van uw zakenreis dan opgehaald te worden in een luxe taxi en vervolgens in alle rust (maar wel op tijd!) naar de luchthaven te worden gebracht? Taxi Hengelo zorgt er ook voor dat onze chauffeurs ook weer klaarstaan als u geland bent. En heeft u vertraging? Wij houden de actuele aankomsttijden in de gaten, zodat we altijd weten wanneer u landt en u dus nooit hoeft te wachten.

Uw werk afronden onderweg

Ons wagenpark bestaat uit comfortabele en representatieve auto’s. Hierdoor zult u altijd een aangename en zorgeloze reis hebben. Zo kunt u zich in alle rust voorbereiden op uw afspraak, of nog even de laatste werkzaamheden afronden.

Kortom, bij Taxi H.C.T bent u aan het juiste adres voor comfortabel zakelijk vervoer. Hengelo is een stad met een groot taxi-aanbod, maar er kan er maar één de beste zijn. Bij ons staan uw wensen centraal. Dit betekent dat wij pas tevreden zijn als u tevreden bent. Bij ons is de klant nog echt koning!

Zakelijk vervoer tot in detail geregeld

Natuurlijk bestaan er veel verschillende prijsklassen op het gebied van taxivervoer. Wij kunnen alvast zeggen dat wij één van de voordeligste taxibedrijven in de branche zijn. En dat zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit of de service. Wij komen altijd op het door u gewenste moment voorrijden en zorgen ervoor dat u op tijd bij uw afspraak bent.

Wij bieden zakelijk vervoer waar u echt op kunt rekenen, niet alleen in Hengelo, maar ook naar één van de luchthavens in de omgeving. Stiptheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Dit is één van de redenen waarom veel klanten in de regio Hengelo u voorgingen in hun keuze voor ons. Wilt u ook een taxi bestellen, voor vandaag of binnenkort? Bel ons dan vandaag nog, of neem contact op. Wij horen graag van u!

Heeft u nog vragen?

Als u meer wilt weten over ons aanbod op het vlak van zakelijk vervoer, dan kunt u ons gerust benaderen. Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Schroom dus niet en neem vandaag nog contact met ons op. Meer weten over zakelijk vervoer bij Taxi H.C.T ? Neem contact 074 781 11111

Boek nu en ontvang 10% korting!

Bestel een taxi in Hengelo bij Taxi H.C.T! Vaste prijzen voor ritten van Hengelo naar Schiphol Airport, Rotterdam, The Hague Airport, Amsterdam en meer!