Taxi Hertme Schiphol

Taxi H.C.T Hengelo
Op Tijd Vertrekken
Taxi H.C.T Hengelo
Op Tijd Aankomen
Taxi H.C.T Hengelo
Boek een taxi
Taxi H.C.T Hengelo
Betaalmogelijkheden

Taxi Hertme Schiphol

Taxi Hertme  biedt taxi vervoer aan voor regio Hertme tegen scherpe prijzen.

Taxi Hertme  is betrouwbare vervoerder voor particulieren en bedrijven in de regio Hertme, maar ook voor opdrachtgevers als zorgverleners & overheden.

De uitzonderlijke graad van service, de luxe en comfortabele auto’s en onbegrensde mogelijkheden zijn de pijlers van onze succesvolle dienstverlening. Deze staat garant voor tevreden klanten, die graag bij ons terugkomen. 

Op rekening Vervoer 

Taxi Hertme  rijdt graag op rekening voor uw bedrijf, zodat u aan het eind van de maand een overzichtelijke factuur ontvangt voor alle ritten die u bij ons heeft gemaakt 

Taxi Hertme  verzorgt het vervoer voor een groot aantal bedrijven inde regio Hertme en omstreken en verwelkomt ook u om kennis te maken met onze service.

Taxi Hertme  verzorgt de meest uiteenlopende ritten, ook buiten Hertme. Zo regelen wij vaak het vervoer van en naar verschillende luchthavens en hotels maar ook voor andere zakelijke ritten kunt u altijd een beroep op ons doen.

U kunt uw boeking gewoon online doorgeven, waardoor u er nauwelijks omkijken naar heeft. U kunt dus makkelijk een taxi voor uw medewerkers of gasten bij ons bestellen.

Schiphol Taxi 

Wij bieden ook Schipholtaxi vanuit regio Hertme tegen een goedkope vaste prijs.

U wilt comfortabel en heerlijk individueel vervoerd worden vanuit Hertme naar Schiphol, zonder tussenstop en niet met andere passagiers.

De Schipholtaxi service van Taxi Hertme biedt u deze comfortabele vorm van Schipholvervoer tegen een vaste lage Tarieven

Bij ons staat de prijs voor een Schiphol rit van te voren al vast en kunt u makkelijk en voordelig online een Schipholtaxi bestellen.

Groepsvervoer 

Ook voor Groepsvervoer zijn wij uw taxi met een glimlach. U kunt ons dag en nacht bereiken.

Taxi Hertme kan ook grotere volume mensen vervoeren door het inzetten van taxibusjes. 

U kunt u uw taxibus in de regio Hertme online reserveren, zo bent u er zeker van dat wij ook een taxibusje beschikbaar hebben.

Taxi Hertme  verzorgt tevens discovervoer in de regio Hertme. Wij hanteren altijd scherpe prijzen. Taxi Hertme  is gespecialiseerd in Groepsvervoer, Evenementenvervoer, Disco taxi en zakelijke groepsvervoer. Deze afdeling zorgt met goed opgeleide taxi chauffeurs en een modern wagenpark voor vervoer op maat. 

Taxi Hertme  richt zich ook op Dagtochten, Schoolreizen, Personeelsuitjes, Pendelvervoer en Meerdaagse reizen. 

Taxi H.C.T is al jarenlang uw aanspreekpunt voor comfortabel taxivervoer. Wij brengen u 24/7 naar uw bestemming. Neem contact op via 074-7811111 voor het reserveren van een taxi in Hertme. Uw taxi is snel ter plaatse!

Groepsvervoer

groepsvervoer is voor ons geen enkel probleem.

Luchthaven

Comfortabel van en naar de luchthaven Aantrekkelijke, vaste tarieven.

Zakelijk

Uw zakelijke relaties worden in stijl vervoerd.

Professionele taxi service die 24/7 voor u klaar staat.

Scroll to Top