Taxi Bruins

Zin om een avond uit te gaan maar niet om zelf te rijden? Discussies over wie vanavond de Bob is een beetje zat? Taxi Bruins Saasveld verzorgt al jaren comfortabel en betaalbaar vervoer van en naar de populairste uitgaansgelegenheden in de regio Twente en daarbuiten.

Goedkoop uitgaansvervoer reserveren

Makkelijk en voordelig de taxi vooraf reserveren dat kan via ons reserveringsformulier. Wilt u dat wij onderweg nog medereizigers ophalen? Geef dit dan aan op het formulier inclusief de locaties waar onderweg gestopt moet worden.

Wilt u verzekerd zijn van de terugreis reserveer dan direct ook een taxirit vanaf de uitgaansgelegenheid terug naar huis, wel zo gemakkelijk. Betalen kan contact, via pin of creditcard. 

Wilt u naar een andere uitgaansgelegenheid worden vervoerd zoals naar Dieka in Markelo of Lucky in Rijssen? We zijn u graag van dienst met onze luxe taxibus, waarin u op een comfortabele manier wordt vervoerd. We rijden met deskundige en betrouwbare chauffeurs, die de routes goed kennen en u vlot naar de gewenste plaats van bestemming brengen. Afspraak = afspraak, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Neem vrijblijvend contact op, 074-781 11 11 we horen graag van u.

Heeft u nog vragen?

Als u meer wilt weten over ons aanbod op het vlak van groepsvervoer of één van onze andere diensten, dan kunt u ons gerust benaderen. Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Schroom dus niet en neem vandaag nog contact met ons op. Meer weten over groepsvervoer bij Taxi H.C.T ? Neem contact 074 781 11111

Boek nu en ontvang 10% korting!

Bestel een taxi in Hengelo bij Taxi H.C.T! Vaste prijzen voor ritten van Hengelo naar Schiphol Airport, Rotterdam, The Hague Airport, Amsterdam en meer!