Taxi Saasveld Schiphol

Taxi H.C.T Hengelo
Op Tijd Vertrekken
Taxi H.C.T Hengelo
Op Tijd Aankomen
Taxi H.C.T Hengelo
Boek een taxi
Taxi H.C.T Hengelo
Betaalmogelijkheden

Taxi Saasveld Schiphol

Als u op vakantie gaat met een vlucht vanaf Schiphol moet u uiteraard eerst op Schiphol zien te komen. Taxi H.C.T Saasveld verzorgt al ruim 8 jaar dagelijks het vervoer van mensen en bagage van Saasveld en omgeving naar Schiphol Airport. We halen u inclusief alle bagage op, op een locatie naar keuze en zetten u voor de juiste vertrekhal af. Zodoende hoeft u zich nergens zorgen over te maken en kunt u met een gerust hart op reis.

  • 24/7 beschikbaar
  • Gratis oplaadpunt voor smartphones in de taxi
  • Nederlands- en Engelstalige taxiservice
  • Taxi Saasveld Schiphol voor € 249,-
  • € 25,- korting op een enkele reis als u 3 maanden van tevoren online boekt

Om uw ritprijs te berekenen en de taxi naar Schiphol te reserveren kunt u de ritprijsmodule op de pagina gebruiken, of contact met ons opnemen via 074 7811111 of info@taxihct.nl.

Voordelen taxi van Saasveld naar Schiphol

Met eigen vervoer of met het openbaar vervoer naar Schiphol vanuit Saasveld en omgeving is vaak een hoop gedoe. Naast dat u zelf met de koffers moet sjouwen, moet u ook de auto tegen betaling op de luchthaven parkeren. Als u met een grote groep gaat, heeft u meerdere auto’s nodig. Met Taxi Saasveld hoeft u alleen aan te geven hoe laat en waar we u en uw gezelschap moeten ophalen, wij verzorgen daarna de rest. In onze taxi’s en taxibussen zijn standaard een fles mineraalwater en de krant van de dag aanwezig. Daarnaast zijn er voldoende usb-poorten, zodat u uw telefoon of tablet kunt opladen tijdens de rit.

Zakelijk vervoer van en naar Schiphol Airport

Taxi H.C.T Saasveld verzorgt ook voor de zakelijke reiziger het vervoer tussen Saasveld en Schiphol. We hanteren standaard zeer scherpe tarieven voor de taxidienst en we hebben bovendien de mogelijkheid om te werken op basis van maandelijkse facturatie. Zodoende kunt u regelmatig gebruik maken van onze taxiservice, zonder dat de administratie onoverzichtelijk wordt.

Ontvangt u een zakelijke relatie uit het buitenland? Laat hem of haar ophalen vanaf Schiphol met de Engelstalige taxidienst van Taxi H.C.T.

Speciaal luchthaventransport

Gaat u met de hele familie op vakantie en zoekt u luchthavenvervoer voor een grote groep? Of is er iemand aanwezig met een rolstoel? Dat is geen enkel probleem. Taxi H.C.T Saasveld werkt samen met verschillende andere taxibedrijven, zodat wij u elke vorm van personenvervoer kunnen aanbieden. Neem voor vragen over speciaal vervoer contactmet ons op. We werken graag met u samen om tot een passende oplossing te komen!

Groepsvervoer

groepsvervoer is voor ons geen enkel probleem.

Luchthaven

Comfortabel van en naar de luchthaven Aantrekkelijke, vaste tarieven.

Zakelijk

Uw zakelijke relaties worden in stijl vervoerd.

Professionele taxi service die 24/7 voor u klaar staat.

Scroll to Top