Taxi Hengelo Schiphol

Taxi H.C.T Hengelo
Op Tijd Vertrekken
Taxi H.C.T Hengelo
Op Tijd Aankomen
Taxi H.C.T Hengelo
Boek een taxi
Taxi H.C.T Hengelo
Betaalmogelijkheden

Taxi Hengelo Schiphol

Taxi H.C.T Schiphol nodig? Wij zijn 24 uur 7 dagen per week bereikbaar voor een vaste prijs van en naar Schiphol, onze tarieven zijn tot 50% goedkoper dan een normale taxirit.

Bent u op zoek naar kwalitatief taxibedrijf voor uw taxi om naar Schiphol te gaan. Taxi H.C.T Hengelois immers jarenlang het taxibedrijf voor u vervoer van/naar Schiphol. Onze vakbekwame chauffeurs die al jarenlang ervaring hebben in dit branche kunnen u veilig brengen naar de luchthaven. Gaat u voor een zakenreis of even heerlijk tussen uit op vakantie, laat u dan brengen door één van onze comfortabele taxi’s. Een taxi Hengelo Schiphol bespaart u op de hoge parkeerkosten op Schiphol.  De reis begint al vanaf de voordeur als u in onze Schipholtaxi stapt. U moet minimaal 2,5 uur voor op Schiphol zijn zo weet u zeker dat u vlucht niet mist en op tijd naar u bestemming zal gaan.

TAXIVERVOER IN CORONA-TIJD

Om u veilig en gezond te vervoeren van A naar B hebben wij maatregelen in onze taxi’s genomen conform de RIVM regels en met overleg bij de rijksoverheid.

Voor meer informatie klik hier op de pagina Corona.

Richtlijnen:

✅Chauffeur geeft geen hand
✅Corona-scherm tussen chauffeur en passagier
✅Taxi wordt meerdere keren schoongemaakt tijdens de dienst
✅Airco en luchtcirculatie wordt niet aangedaan
✅De passagier moet zelf in- en uitstappen
✅Handgel aanwezig in onze taxi’s
✅Voorkeur bagage zelf in de bagage-ruimte te plaatsen
✅Betaal met voorkeur digitaal of met pin/creditcard
✅Mondkapjes beschikbaar voor sommige situaties

DE GOEDKOOPSTE SCHIPHOL TAXI HENGELO

Wij zijn immers de goedkoopste Schiphol taxi in Hengelo. Omdat wij dagelijks met grote regelmaat tussen Hengelo en Schiphol rijden, kunnen wij op dit traject met vaste tarieven rijden. U weet van tevoren waar u aan toe bent en wanneer u met meerdere personen reist, weet u ook direct wat dit per persoon kost. Onze scherpe tarieven zorgen ervoor dat in uw eentje met de taxi reizen, zeer goed betaalbaar is. U hebt namelijk de mogelijkheid om de taxi voor uzelf te reserveren. Reist u met meerdere personen dan is onze Taxi Hengelo Schiphol service al snel goedkoper dan het openbaar vervoer.

Met een vaste prijs van namelijk €249 euro voor een taxi Hengelo Schiphol zijn wij een stuk goedkoper dan vrijwel alle concurrenten. Dit betekent niet dat u service of comfort tekort komt. Wij bezorgen u altijd een aangename rit. Reist u met meer dan vier personen, dan betaalt u voor ons busje waarin maximaal acht personen kunnen worden vervoerd slechts €299 euro. Wanneer u de rit deelt met andere passagiers, is deze zelfs voordeliger dan de ov. Maar zelfs als u alleen reist is een taxi Hengelo Schiphol dus uitstekend te betalen.

VASTE TARIEVEN TAXI HENGELO SCHIPHOL

Wij vervoeren u uit Hengelo tegen een vaste prijs van €249 naar Schiphol, en het is geen deeltaxi met andere personen u word helemaal alleen met onze Taxi van Hengelo naar Schiphol gebracht. Een taxi van Schiphol naar Hengelo kunt u ook bij reserveren tegen een vaste prijs voor €249 halen wij u op bij de vertrekhal 3 boven in de buitenbaan en brengen u veilig terug naar Hengelo.

RESERVEER U SCHIPHOLTAXI ONLINE!

Wij zijn de goedkoopste Taxi Hengelo Schiphol in de omgeving die 24 uur per dag bereikbaar is om u te brengen of op te halen. U kunt de taxi-rit telefonisch reserveren 074-711111 of via de reserveringsformulier. U ontvangt gelijk een bevestiging in u email-inbox en de boeking word automatisch in onze agenda gezet.

OPHALEN VANAF SCHIPHOL:

1 ) Als u net geland bent op Schiphol, belt u naar: 074-711111. Voordat je de bagage van de band af haalt.

2 ) Nadat u heeft gebeld er zal binnen 1:50 min een Schipholtaxi van ons staan boven bij de vertrekhal 2 (deur F).

3 ) De chauffeur die u komt ophalen zal u sms’en of bellen en vertelt je de kleur en kenteken van de taxi.

📍Voor het ophalen vanaf Schiphol moet u wel van te voren reserveren

Groepsvervoer

groepsvervoer is voor ons geen enkel probleem.

Luchthaven

Comfortabel van en naar de luchthaven Aantrekkelijke, vaste tarieven.

Zakelijk

Uw zakelijke relaties worden in stijl vervoerd.

Professionele taxi service die 24/7 voor u klaar staat.

Scroll to Top