Taxi Zenderen

Taxi H.C.T Hengelo
Op Tijd Vertrekken
Taxi H.C.T Hengelo
Op Tijd Aankomen
Taxi H.C.T Hengelo
Boek een taxi
Taxi H.C.T Hengelo
Betaalmogelijkheden

Taxi Zenderen

Taxi nodig in Zenderen?

Gaat u binnenkort een bezoek brengen aan Zenderen en bent u op zoek naar passend vervoer? Of bevindt u zich op dit moment in Zenderen en bent u op zoek naar passend vervoer? Voor alle taxiritten in en rondom Zenderen bent u bij Taxi H.C.T aan het juiste adres. Met ons bedrijf richten wij ons compleet op de Regio; Zenderen maakt daar uiteraard een belangrijk onderdeel van uit.

Als u een taxi in Zenderen nodig heeft, bent u bij ons dus aan het juiste adres. Wij hanteren scherpe tarieven, wij kennen de omgeving uit ons hoofd en wij maken alle ritten zeer aangenaam voor u. Dit is onder meer te danken aan de enthousiaste taxichauffeurs. Onze chauffeurs vinden het een voorrecht om u te mogen vervoeren en maken de rit daarom zo plezierig mogelijk voor u. Uw gemak is onze zorg; dit is niet voor niets ons motto.

Wilt u vanuit Zenderen naar een bepaalde bestemming in ons land vervoerd worden? Dan is de kans aanwezig dat wij voor deze rit een vast tarief opgesteld hebben. Voor vele bestemmingen in ons land hebben wij vanuit Zenderen vaste tarieven opgesteld, aangezien dit meer duidelijkheid met zich mee brengt. Zowel voor u als voor ons. Op onze pagina ‘vaste tarieven vindt u hier mee informatie over. 

Indien u wij vanuit Zenderen naar een andere bestemming dienen te brengen, hanteren wij zeer scherpe tarieven. Wij willen het reserveren van een taxi namelijk voor iedereen mogelijk, betaalbaar én leuk houden. In onze ogen is dat middels twee aspecten mogelijk; transparant zijn over de prijsopbouw en scherpe tarieven hanteren. Meer informatie over de tarieven die wij hanteren, is te vinden op onze pagina ‘taxi tarieven’

Heeft u een taxi voor in Zenderen besteld? Op het afgesproken tijdstip staat onze chauffeur op de afgesproken locatie voor u klaar. U kunt instappen, onze chauffeur heet u graag welkom en start met de rit. Aangezien onze taxichauffeurs de wegen uit hun hoofd kennen, verloopt de reis zeer spoedig en aangenaam. Onze chauffeurs zijn stuk voor stuk ervaren en zorgen daardoor ook voor een zeer veilige rit.

Wilt u met meer dan 4 personen opgehaald worden in Zenderen? Ook dan bieden wij de gewenste mogelijkheid; wij hebben namelijk meerdere ruime taxibusjes in ons wagenpark. In deze taxibusjes passen maximaal 8 passagiers. Zowel voor grote als voor kleien gezelschappen kunnen wij dus passend vervoer aanbieden van of naar Zenderen. 

In al onze auto’s en taxibussen bent u van het gewenste gemak voorzien. De auto’s en busjes zijn ruim, zijn van alle gemakken voorzien en zien er ook keurig schoon uit. Wij hechten veel waarde aan een aangename rit voor u en hechten dus ook veel waarde aan de staat van onze auto. Dat merkt u direct terug als u plaatsneemt in onze auto.

Bent u op zoek naar zakelijk vervoer vanuit Zenderen? Ook dan bieden wij daar een passende dienst voor. Met ons taxibedrijf richten wij ons namelijk op zowel particuliere klanten als op zakelijke klanten. Als u gebruik van onze diensten wilt maken, bent u verzekerd van een luxe auto. In deze auto kunt u – indien gewenst – op een comfortabel manier met uw werk verder gaan. Indien u liever een praatje met de chauffeur maakt, is dat uiteraard ook mogelijk!

Wilt u direct een taxi in Zenderen reserveren? Dit is mogelijk via onze website of telefonisch op telefoonnummer 074 7811111. U kunt naar dit nummer ook een Whatsapp bericht sturen. Heeft u vragen over bijvoorbeeld een taxi Zenderen? Dan vragen wij u vriendelijk om telefonisch contact met ons op te nemen; wij beantwoorden graag alle vragen voor u. Voor een Zenderen taxi bent u in ieder geval bij Taxi H.C.T aan het juiste adres!

Taxi tussen Schiphol en Zenderen

Wilt u graag vanuit Zenderen naar Schiphol gebracht worden? Of wilt u na afloop van uw vakantie op Schiphol opgehaald worden en terug naar Zenderen gebracht worden? Voor het luchthavenvervoer Schiphol- Zenderen en Zenderen-Schiphol bent u bij Taxi H.C.T ook aan het juiste adres.

Aangezien wij deze ritten met grote regelmaat uitvoeren, hebben wij besloten om hier vaste tarieven voor te hanteren:

  • Zenderen naar Schiphol: €249euro (max. 4 personen) of €299 euro (max. 8 personen)
  • Schiphol naar Zenderen: €249euro (max. 4 personen) of €299 euro (max. 8 personen).

Voor een bedrag van €225 euro (voor max. 4 personen) of voor €265 euro (max. 8 personen) geniet u dus van een retour Zenderen -Schiphol. U heeft hierbij nergens meer omkijken naar. Wij halen u op het gewenste tijdstip op en staan na afloop van uw vakantie op de afgesproken plek op de luchthaven te wachten. U geniet hierdoor van veel gemak en laat u vakantie dankzij onze taxidiensten op een perfecte manier beginnen!

Groepsvervoer

groepsvervoer is voor ons geen enkel probleem.

Luchthaven

Comfortabel van en naar de luchthaven Aantrekkelijke, vaste tarieven.

Zakelijk

Uw zakelijke relaties worden in stijl vervoerd.

Professionele taxi service die 24/7 voor u klaar staat.

Scroll to Top