Tarieven

Tarieven Taxi H.C.T Hengelo

Wat kost een taxi in Hengelo?

Wilt u een taxi in Hengelo gaan boeken? Dan bent u ongetwijfeld benieuwd naar de tarieven die daar gerekend voor worden. Bij Taxi H.C.T hebben wij enige tijd geleden besloten om volledig transparant over deze tarieven te zijn. Zo betaalt u voor een reis naar één van de luchthavens een vast bedrag. Ook naar verschillende plaatsen in ons land betaalt u altijd een vaste prijs.

Wilt u een ander soort taxirit bestellen? Dan berekenen wij voor u het tarief aan de hand van de door de overheid vastgestelde taxitarieven. Om dit alles zo transparant mogelijk te houden, willen wij u hieronder graag nader kennis laten maken met de drie verschillende tariefvormen die wij hanteren. 

Gaat u van een heerlijke vakantie genieten? Dan is het eerst zaak dat u veilig op de luchthaven afgezet wordt; daarvoor bent u bij Taxi H.C.T aan het juiste adres. Als u bij ons een taxirit naar één van de luchthavens boekt, bent u verzekerd van een vooraf bepaald tarief. Wij hanteren hier namelijk vaste tarieven voor. Als wij in de file komen te staan of met omleidingen te maken hebben, komt dat volledig voor onze rekening. Op onze pagina tarieven vindt u hier meer informatie over!

Wilt u naar een bepaalde plaats in Nederland gebracht worden? Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een taxi van Hengelo naar Amsterdam of van Hengelo naar de Duitsland? Dan bent u ook verzekerd van vaste tarieven. Deze tarieven hebben wij opgesteld voor de auto (max. 4 personen) en voor de taxibus (max. 8 personen). Meer informatie over deze tarieven is te vinden op onze pagina tarieven

Tot slot hanteren we ook nog de zogeheten taxi tarieven. Dit zijn tarieven die gelden als er géén rit naar een luchthaven of naar één van de vaste bestemmingen geboekt wordt. Deze tarieven hebben wij aan de hand van de overheidstarieven bepaald en wordt opgesteld aan de hand van drie onderdelen:

 • Een starttarief
 • Een tarief per minuut
 • Een tarief per kilometer

Meer informatie over de taxi tarieven die wij hanteren, is te vinden op onze pagina taxi tarieven

Op de vraag ‘Wat kost een taxi in hengelo?’ kunnen wij geen eenduidig antwoord geven. Wel kunnen we aangeven dat u bij ons zeer voordelig uit bent voor het reserveren van een taxi in Hengelo. Dat geldt niet alleen voor Hengelo, maar ook voor de andere plaatsen van de twente: Enschede, Oldenzaal, Delden, Borne, haaksbergen, Almelo, Goor en Deurningen.

Wilt u graag naar een luchthaven gebracht worden? Of wilt u na uw vakantie op een luchthaven opgehaald worden? Bij Taxi H.C.T bent u aan het juiste adres voor het bestellen van een taxi naar of van een luchthaven. Hierbij geniet u ook nog eens van voordelige prijzen. Wij hebben namelijk besloten om vaste prijzen te hanteren.

Deze vaste prijzen zijn uiterst aantrekkelijk te noemen. Als u bij Taxi H.C.T een taxi naar één van de luchthavens boekt, weet u van tevoren exact welk bedrag u moet betalen. Indien we in de file komen te staan of met andere ongemakken te maken krijgen, loopt de teller voor u niet op. Nee, we hebben immers vooraf een prijs afgesproken waarvoor wij u veilig van en naar de luchthaven brengen. U weet vooraf dus exact waar u aan toe bent. Duidelijkheid en transparantie; daar zijn wij groot fan van.

In onderstaande tabel kunt u de prijzen per luchthaven vinden. wij willen u er graag op attenderen dat wij meerdere soorten tarieven aanhouden:

 • Een tarief voor de auto; maximaal 4 personen
 • Een tarief voor de taxibus; maximaal 8 personen
 • Een verschillend tarief voor brengen en ophalen bij Schiphol Airport

Uit ervaring weten wij dat het ophalen bij Schiphol Airport soms behoorlijk tijdrovend kan zijn. Wij hebben daarom moeten besluiten om de prijs voor het ophalen iets te verhogen, waardoor wij alsnog de luxe service kunnen verlenen. Ook hierbij geldt weer dat u vooraf exact weet welk bedrag u voor de luchthaventaxi dient te betalen.

Nadat wij u veilig op een luchthaven afgezet hebben, kunt u cash of per pin betalen. Uiteraard geldt dit ook voor de situatie waarin wij u op de luchthaven opgehaald hebben en vervolgens veilig thuisgebracht hebben. Door de scherpe tarieven hoeft u in ieder geval nóóit teveel te betalen en weet u waar u aan toe bent.

De prijzen in bovenstaande tabel gelden voor luchthavenvervoer vanuit Hengelo. Ook gelden deze prijzen voor vervoer vanuit andere plaatsen van de Twente: Enschede, Oldenzaal, Delden, Borne, haaksbergen, Almelo, Goor en Deurningen. Wilt u direct een taxi boeken naar één van de luchthavens? Dat is via onze website mogelijk, maar u kunt ook bellen naar 074 781 11 11. Naar dat nummer kunt u ook een Whatsapp bericht sturen!

Vaste tarieven

In de afgelopen jaren is gebleken dat wij veelal naar dezelfde bestemmingen toe rijden. U kunt hierbij denken aan grote steden, aan bezienswaardigheden in de buurt en aan luchthavens. Voor de luchthavens hebben we vaste luchthaven tarieven vastgesteld. Dat is bij ons én bij onze klanten goed in de smaak gevallen, waardoor wij besloten hebben om meerdere vaste tarieven te gaan hanteren.

In onderstaande tabel kan je alle plaatsen en bezienswaardigheden vinden waar wij vaste tarieven voor hanteren. Hierbij willen we wel graag benadrukken dat we twee soorten vaste tarieven hanteren:

 • Tarieven voor de auto; maximaal 4 personen
 • Tarieven voor de taxibus; maximaal 8 personen

Mocht u een taxi bij ons willen boeken, kunt u direct onderstaande tabel raadplegen. Ziet u de door u gewenste bestemming in deze tabel staan? Dan ziet u ook direct welk tarief u hiervoor dient te betalen. Dit zijn vaste tarieven én worden door ons nooit na afloop aangepast. Als wij bijvoorbeeld in de file komen staan, is dat volledig ons eigen risico. In dat geval loopt de teller voor u zeker niet door; nee, u hoeft alleen maar de vaste prijs te betalen.

Door deze vaste tarieven te hanteren, weten wij veel duidelijkheid te scheppen. Wij hechten veel waarde aan betrouwbaarheid en dat weten wij ook uit te stralen met dergelijke tarieven. Wilt u dus direct een taxi naar Tilburg, een taxi naar Amsterdam of een taxi naar de Duitsland boeken? Dat is mogelijk bij Taxi H.C.T tegen vaste tarieven! U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 074 781 11 11. Het is ook mogelijk om naar dat nummer een Whatsapp bericht te sturen. Wilt u liever online een taxi boeken? Ook dat is mogelijk via onze website!

De prijzen in bovenstaande tabel geleden voor vervoer vanuit Hengelo. Ook gelden deze prijzen voor vervoer vanuit andere plaatsen van de Twente: Enschede, Oldenzaal, Delden, Borne, haaksbergen, Almelo, Goor en Deurningen.. 

Bij Taxi H.C.T zijn wij een groot voorstander van duidelijkheid, transparantie en vertrouwen. Dit vertrouwen willen wij u bij wekken door compleet transparant te zijn over de prijzen die wij hanteren. Zo hanteren wij vaste luchthaven tarieven en vaste tarieven naar vele bestemmingen in ons land. 

Wilt u echter een taxi naar een andere bestemming boeken? Dan wilt u ongetwijfeld ook weten welke kosten wij daarvoor hanteren. Wij kunnen u aangeven dat wij hiervoor de tarieven hanteren die door de overheid vastgesteld zijn. Elke ritprijs is onderverdeeld in drie verschillende onderdelen:

 • Een starttarief
 • Een tarief per minuut
 • Een tarief per kilometer

Aan de hand van deze drie onderdelen kunnen wij voor u een prijsopgave maken. Voor meer informatie over de tarieven die wij hanteren, verwijzen wij u naar onderstaande tabel. Aan de hand van de tarieven die u in onderstaande tabel kunt vinden, verkrijgt u direct duidelijkheid over het uiteindelijke tarief voor de door u gewenste taxirit.

Wilt u direct een rit gaan boeken? Dat is via onze website mogelijk; via onze makkelijke tool kunt u razendsnel online een taxirit boeken. Het is echter ook mogelijk om telefonisch met ons contact op te nemen. Ons nummer hiervoor is 074 781 11 11; dit nummer is zowel telefonisch als via Whatsapp te bereiken.

Met ons taxibedrijf richten wij ons hoofdzakelijk op inwoners van Hengelo en Haaglanden. Voor inwoners van Den Haag, Enschede, Oldenzaal, Delden, Borne, Haaksbergen, Almelo, Goor en Deurningen.zijn wij het aangewezen taxibedrijf. Wij hanteren scherpe tarieven, wij hechten veel waarde aan de afspraken die wij maken en wij komen deze afspraken dan ook perfect na. Bovendien hebben wij de beschikking over een luxe wagenpark en enthousiaste taxichauffeurs. Dit stelt ons in staat om de best mogelijke service te verlenen! 

Soort taxivervoer

Reserveer Mercedes station naar schiphol
Reserveer Groepsbusje uitgaansvervoer

Personenauto (max 4 pers)

Busje (5 tot 8 pers)

Max starttarief

€ 3,19

€ 6,49

Maximum kilometertarief

€ 2,35

€ 2,95

Max tijdtarief (per min)

€ 0,39

€ 0,44

wachten per uur

€ 43,94

€ 43,94

Taxirit Berekenen

Vertrekpunt

Vul hier luchthaven, postcode, straat of plaats in.

Bestemming

Vul hier luchthaven, postcode, straat of plaats in.

Soort Taxivervoer
Retour
Aantal personen

Let op: deze prijs is enkel een schatting. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kostenopbouw

Start-tarief:

Kilometer-tarief:

Tijds-tarief:

Soort Taxivervoer

Aantal personenNormale prijs:

Korting:

Totaal: