Diensten

Diensten

Taxi H.C.T specialiseert zich in kwalitatieve vervoersoplossingen voor particulier, bedrijven en instellingen.
Zit u met een vervoersvraagstuk? Wij vernemen graag uw specifieke wensen.

Voor onze diensten hanteren wij marktconforme tarieven, waarbij onze auto’s zijn uitgerust met de hiervoor wettelijk goedgekeurde apparatuur.
Wilt u meer informatie over deze unieke vorm van dienstverlening of heeft u specifieke wensen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Taxivervoer

Waar u ook heen wilt; wij halen of brengen u altijd en zoveel mogelijk ook op tijd! U kunt natuurlijk vertrouwen op onze uitstekende service, waar u ook een eerlijke prijs voor betaalt,zonder onnodig omrijden uiteraard!

Groepsvervoer

Groepsvervoer Discotheek . Taxibusjes voor max. 8 passagiers.Heeft u een gelegenheid met een grotere groep? Taxi H.C.T beschikt ook over meerdere 8-persoons taxibusjes, dat wil zeggen geschikt voor 8 passagiers

Zakelijk vervoer

Taxi H.C.T verzorgt al taxivervoer voor diverse bedrijven in de regio op rekening of contant. Heeft u, regelmatig of af en toe, voor uzelf of voor uw klanten taxivervoer nodig, dan kunt u hiervoor gerust bellen of u kunt contact met ons opnemen.

Airport Taxi

Als u op vakantie gaat of voor uw werk moet vliegen, dan is het soms wenselijk en/of noodzakelijk met de taxi naar Schiphol te gaan. Als u dan niet wilt omrijden voor andere passagiers of bij terugkomst ook niet wilt wachten, dan kunt u kiezen voor onze individuele Schiphol