Taxi Dieka

Taxi H.C.T Hengelo
Op Tijd Vertrekken
Taxi H.C.T Hengelo
Op Tijd Aankomen
Taxi H.C.T Hengelo
Boek een taxi
Taxi H.C.T Hengelo
Betaalmogelijkheden

Taxi Dieka

U heeft een gezellig dag gepland samen met vrienden en kennissen. De gezelligheid is al thuis begonnen en dat mag onderweg naar een feest of evenement zeker niet ontbreken. Bij Taxi H.C.T kunt u rekenen op een gezellige chauffeur die de sfeer aanhoudt. Zo komt u opgepept aan bij uw bestemming en kan het feest doorgenoten worden.

Indien u uitgaansvervoer Hengelo nodig heeft, geef dit dan aan tijdens het bestellen van een taxi zodat wij de juiste chauffeur uw kant op sturen!

Is de groep groter dan 4 personen? Bestel dan een taxibus voor maximaal 8 personen. Indien de groep groter dan 8 personen is, dan kunnen er meerdere taxi’s en/of taxibussen besteld worden. 

Zoekt u naar groepsvervoer in Hengelo en omstreken, bijvoorbeeld naar plaatsen als Dieka Markelo of Lucky Rijssen? We zijn u graag van dienst met onze luxe taxibus, waarin u op een comfortabele manier plaats kunt nemen. We rijden met deskundige en betrouwbare chauffeurs, die de routes goed kennen en u vlot naar de gewenste plaats van bestemming brengen. Afspraak = afspraak, zodat u binnen ons groepsvervoer in Hengelo en omgeving altijd goed weet waar u aan toe bent.

Neem vrijblijvend contact op,074-781 11 11 we horen graag van u.

Groepsvervoer

groepsvervoer is voor ons geen enkel probleem.

Luchthaven

Comfortabel van en naar de luchthaven Aantrekkelijke, vaste tarieven.

Zakelijk

Uw zakelijke relaties worden in stijl vervoerd.

Professionele taxi service die 24/7 voor u klaar staat.

Scroll naar boven