Taxi Dieka

U heeft een gezellig avond gepland bij uitgaansgelegenheid Dieka in Markelo, samen met vrienden en kennissen. Maar u wilt liever niet zelf rijden. Een gezamenlijke taxi is dan een uitkomst. Bij Taxi H.C.T. kunt u een taxibusje reserveren voor maximaal 8 personen. 

U wordt gereden in een luxe taxibus door een professionele chauffeur. 

Maar ook als u met een kleine groep van maximaal 4 personen vervoerd wilt worden naar Dieka in Markelo is dat voor taxi H.C.T. geen enkel probleem. Wij rijden u dan in één van onze luxe personenwagens.

Geeft u op het reserveringsformulier aan met hoeveel personen u vervoerd wilt worden en de juiste taxi staat op tijd bij u voor de deur.

Ook het vervoer terug naar huis kunt u direct reserveren, zodat dit meteen geregeld is.

Indien u naar een andere uitgaansgelegenheid vervoerd wilt worden zoals Bruins in Saasveld of Lucky in Rijssen dan kan dat ook via taxi H.C.T.

Heeft u nog vragen?

Als u meer wilt weten over ons aanbod op het vlak van groepsvervoer of één van onze andere diensten, dan kunt u ons gerust benaderen. Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Schroom dus niet en neem vandaag nog contact met ons op. Meer weten over groepsvervoer bij Taxi H.C.T ? Neem contact 074 781 11111

Boek nu en ontvang 10% korting!

Bestel een taxi in Hengelo bij Taxi H.C.T! Vaste prijzen voor ritten van Hengelo naar Schiphol Airport, Rotterdam, The Hague Airport, Amsterdam en meer!