Leerlingenvervoer

Taxi H.C.T Hengelo
Op Tijd Vertrekken
Taxi H.C.T Hengelo
Op Tijd Aankomen
Taxi H.C.T Hengelo
Boek een taxi
Taxi H.C.T Hengelo
Betaalmogelijkheden

Leerlingenvervoer

Groepsvervoer/Leerlingenvervoer: wij nemen jouw vervoerszorg uit handen

Bent u directeur van een onderwijsinstelling of bent u ouder/verzorger en op zoek naar een betrouwbaar taxibedrijf voor uw leerlingen of kind?  Taxi H.C.T lost deze zorgen voor u op. Op het gebied van leerlingenvervoer zijn wij de ideale partner. Al jarenlang vervoeren wij leerlingen dagelijks naar en van school. Ook voor de jaarlijkse schoolreisjes kunt u ons inschakelen. 

Bent u medewerker of docent van een grote school, of een onderwijsinstituut in het bijzonder onderwijs, en het is uw verantwoordelijkheid om te zorgen voor correct verlopend leerlingenvervoer? Schakel ons dan direct in en wij regelen het vervoer.  

Wij zijn de taxicentrale waarmee uw graag samenwerkt. De taxi H.C.T doet precies wat u van ons verwacht. Onze ervaren chauffeurs weten precies hoe ze met kinderen moeten omgaan. Zij weten dat leerlingenvervoer andere kwaliteiten vraagt dan volwassenen van A naar B brengen. Onze chauffeurs passen zich aan, aan ieder kind. Dat is inclusief beperkte en gehandicapte kinderen. 

Tot slot zijn wij ook een Toegestane Taxi Organisatie (TTO). Als TTO-houder kunnen we onze klanten voorzien van een kwalitatieve en prettige reiservaring.

Groepsvervoer

groepsvervoer is voor ons geen enkel probleem.

Luchthaven

Comfortabel van en naar de luchthaven Aantrekkelijke, vaste tarieven.

Zakelijk

Uw zakelijke relaties worden in stijl vervoerd.

Professionele taxi service die 24/7 voor u klaar staat.

Scroll naar boven