Leerlingenvervoer

Groepsvervoer/Leerlingenvervoer: wij nemen uw vervoerszorg uit handen

Bent u directeur van een onderwijsinstelling of bent u ouder/verzorger en op zoek naar een betrouwbaar taxibedrijf voor uw leerlingen of kind? Taxi H.C.T lost deze zorgen voor u op.

Op het gebied van leerlingenvervoer zijn wij de ideale partner. Al jarenlang vervoeren wij leerlingen dagelijks naar en van school. Ook voor de jaarlijkse schoolreisjes kunt u ons inschakelen.

Bent u medewerker of docent van een grote school, of een onderwijsinstituut in het bijzonder onderwijs, en het is uw verantwoordelijkheid om te zorgen voor correct verlopend leerlingenvervoer? Schakel ons dan direct in en wij regelen het vervoer.

Wij zijn de taxicentrale waarmee u graag samenwerkt. Taxi H.C.T doet wat u van ons verwacht. Onze ervaren chauffeurs weten precies hoe ze met kinderen moeten omgaan. Zij weten dat leerlingenvervoer andere kwaliteiten vraagt dan volwassenen van A naar B brengen. Onze chauffeurs passen zich aan, aan ieder kind. Dit geldt ook voor kinderen met een beperking of handicap.

Tot slot zijn wij ook een Toegestane Taxi Organisatie (TTO). Als TTO-houder kunnen we onze klanten voorzien van een kwalitatieve en prettige reiservaring.

 

Boek nu en ontvang 10% korting!

Bestel een taxi in Hengelo bij Taxi H.C.T! Vaste prijzen voor ritten van Hengelo naar Schiphol Airport, Rotterdam, The Hague Airport, Amsterdam en meer!