V.I.P Taxi

Taxi H.C.T Hengelo
Op Tijd Vertrekken
Taxi H.C.T Hengelo
Op Tijd Aankomen
Taxi H.C.T Hengelo
Boek een taxi
Taxi H.C.T Hengelo
Betaalmogelijkheden

VIP Taxi H.C.T Hengelo

Taxi H.C.T Hengelo

We bieden onze VIP klanten totale comfort, veiligheid, discretie en volledige vertrouwelijkheid. Uiteraard met een breed aanbod van luxe auto’s en professionele chauffeurs.

Vanaf het moment dat u bij H.C.T Vip Services arriveert, weet u zeker dat u in veilige handen bent. Onberispelijk gekleed om de juiste indruk te maken bij u en uw klanten.

  • Wij zijn altijd op tijd: Onze chaffeur is minimaal 15 minuten voor de afgesproken tijdstip aanwezig op locatie.
    • Inclusief krant, drinken en mineraalwater.
    • Wij zorgen dat u zich op uw gemak voelt en alles nodig hebt voor uw reis.
    • Wij rijden veilig naar uw gewenste bestemming met behulp van de meest efficiënte routes.
    • Behandeling door ons is altijd VIP gericht.

Al onze luxe auto’s en vans met chauffeur zijn allrisk verzekerd en worden bestuurd door ervaren chauffeurs. Onze wagenpark bestaat uit Mercedes E300 (maximaal 4 passagiers en EQV 300 voor groepsoverdracht (maximaal 7 passagiers). Al onze chauffeurs zijn goed opgeleid, ervaren, vakkundig en goed van te voren geïnformeerd over uw reis.

De meeste voertuigen van ons zijn hoogwaardige modellen en zijn zwart van kleur met een volledige scala aan extra opties. Elke voertuig biedt plaats aan maximaal vier passagiers en heeft een laadcapaciteit van twee standaard koffers en maximaal 4 handbagage.

Wilt u gepast en comfortabel vip vervoer voor uw belangrijke gasten? Vips worden door Taxi H.C.T Hengelo comfortabel en in stijl vervoerd, door onze correct geklede chauffeurs bij wie discretie vanzelfsprekend is. Met vip vervoer maakt u zeker indruk op uw zakelijke relaties, maar het is ook perfect om bijzondere gelegenheden exclusief te maken. 

Vip chauffeur 

De vip chauffeurs van Taxi H.C.T Hengelo zijn allemaal correct gekleed. Ook bieden zij alle service, die u kunt verwachten bij vip vervoer. Onze chauffeurs zullen u begeleiden van en naar de auto. Mocht het regenen, dan staan wij zeker klaar met een paraplu. Natuurlijk mag u ook een soepele rijstijl verwachten van onze chauffeurs. Ze zijn allemaal gecertificeerd, zodat u ontspannen wordt vervoerd. 

VIP vervoer reserveren

Makkelijk een VIP taxi reserveren dat kan met ons online boekingssysteem. Hier kunt uw direct zien wat de rit gaat kosten en eventueel extra locaties toevoegen. Ook kun je direct de taxi voor de terugreis reserveren wel zo makkelijk. Betalen kan online via Ideal ,PayPal maar kan natuurlijk ook gewoon bij onze chauffeurs dit kan contant of met de pin en creditcard.

Reserveer uw zakelijke taxi eenvoudig online

Heeft u een zakelijk taxi nodig heeft voor uw afspraak? Of gaat u naar Schiphol en wilt u gebruikmaken van onze business taxi? Reserveer dan eenvoudig uw zakelijk vervoer op onze website of neem telefonisch contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 0747811111. We zijn 24/7 bereikbaar voor een zakelijke taxi. Wanneer u een Engelstalige klant heeft die opgehaald moet worden, geeft u dit aan bij de reservering. Wij regelen dan een chauffeur in pak die ook goed Engels spreekt.

Neem contact op

Voor vakkundig zakelijk vervoer bent u bij Taxi H.C.T aan het juiste adres. Voor verschillende bedrijven en instellingen maken we vervoersplannen, waarbij we de hele organisatie, planning en de uitvoering uit handen nemen.

Meer weten over zakelijk vervoer bij Taxinet ? Neem contact 074 – 7811111 Wij zijn u graag van dienst.

Indien u een digitaal factuur nodig heeft kan daar ook voor gezorgd worden.

Neem vandaag nog contact op met ons voor een offerte op maat.

Groepsvervoer

groepsvervoer is voor ons geen enkel probleem.

Luchthaven

Comfortabel van en naar de luchthaven Aantrekkelijke, vaste tarieven.

Zakelijk

Uw zakelijke relaties worden in stijl vervoerd.

Professionele taxi service die 24/7 voor u klaar staat.

Scroll naar boven