VIP Taxi

We bieden onze VIP klanten totale comfort, veiligheid, discretie en volledige vertrouwelijkheid. Uiteraard met een breed aanbod van luxe auto’s en professionele chauffeurs.

Vanaf het moment dat u bij H.C.T. Vip Services arriveert, weet u zeker dat u in veilige handen bent. Onberispelijk gekleed om de juiste indruk te maken bij u en uw klanten.

  • Wij zijn altijd op tijd: Onze chauffeur is minimaal 15 minuten voor de afgesproken tijdstip aanwezig op locatie.
  • Wij zorgen dat u zich op uw gemak voelt en zorgen voor alles wat u nodig hebt tijdens uw reis.
  • Wij rijden veilig naar de gewenste bestemming met behulp van de meest efficiënte routes.
  • Behandeling door ons is altijd VIP gericht.

Al onze luxe auto’s en vans met chauffeur zijn allrisk verzekerd en worden bestuurd door ervaren chauffeurs. Onze wagenpark bestaat uit

  • Mercedes E300 (maximaal 4 passagiers)
  • Mercedes EQV 300 voor groepsvervoer (maximaal 7 passagiers).

Al onze chauffeurs zijn goed opgeleid, ervaren, vakkundig en goed vooraf geïnformeerd over de details van uw reis.

De meeste van onze voertuigen zijn hoogwaardige modellen en zijn zwart van kleur met een volledig scala aan extra opties. Elke voertuig biedt plaats aan maximaal vier passagiers en heeft een laadcapaciteit van twee standaard koffers en maximaal 4 stuks handbagage.

Wilt u gepast en comfortabel VIP vervoer voor uw belangrijke gasten? VIP’s worden door Taxi H.C.T Hengelo comfortabel en in stijl vervoerd, door onze correct geklede chauffeurs bij wie discretie vanzelfsprekend is. Met VIP vervoer maakt u zeker indruk op uw zakelijke relaties, maar het is ook perfect om bijzondere gelegenheden exclusief te maken.

VIP chauffeur

De VIP chauffeurs van Taxi H.C.T. Hengelo zijn allemaal correct gekleed. Ook bieden zij alle service, die u kunt verwachten bij VIP vervoer. Onze chauffeurs zullen u begeleiden van en naar de auto. Mocht het regenen, dan staan wij zeker klaar met een paraplu. Natuurlijk mag u ook een soepele rijstijl verwachten van onze chauffeurs. Ze zijn allemaal gecertificeerd, zodat u ontspannen wordt vervoerd.

VIP vervoer reserveren

Wilt u een VIP taxi reserveren? Bel ons direct op telefoonnummer 074-781 11 11  of vul het reserveringsformulier in. Ook kunt u direct de taxi voor de terugreis reserveren, wel zo gemakkelijk. Betalen kan direct bij de chauffeur, contant of via pin of creditcard.

Vervoersplannen voor bedrijven

Voor vakkundig zakelijk vervoer bent u bij Taxi H.C.T. aan het juiste adres. Voor diverse bedrijven en instellingen maken we vervoersplannen, waarbij we de hele organisatie, planning en de uitvoering uit handen nemen.

Wilt u dit ook? Laat het ons weten.

Indien u een digitale factuur nodig heeft kunnen wij ook hiervoor zorgdragen.

Neem vandaag nog contact op met ons voor een offerte op maat.

Boek nu en ontvang 10% korting!

Bestel een taxi in Hengelo bij Taxi H.C.T! Vaste prijzen voor ritten van Hengelo naar Schiphol Airport, Rotterdam, The Hague Airport, Amsterdam en meer!