Taxi Osnabrück

Taxi H.C.T Hengelo
Op Tijd Vertrekken
Taxi H.C.T Hengelo
Op Tijd Aankomen
Taxi H.C.T Hengelo
Boek een taxi
Taxi H.C.T Hengelo
Betaalmogelijkheden

Taxi Osnabrück

De taxicentrale in regio Osnabrück biedt Taxi H.C.T tegen de laagste prijs! Daarnaast houden wij onze normen hoog en kunt u rekenen op de service die u van ons bent gewend. Zo zijn al onze taxi’s voorzien van lederen bekleding in luxe uitvoering, navigatiesysteem en airco. Zoekt u een taxicentrale in regio Osnabrück? Wij zijn u graag van dienst.

Taxi Osnabrück voor iedereen

Als u op zoek bent naar particulier vervoer tegen een betaalbaar tarief, dan bent u bij ons op het juiste adres. Zo hebben wij vaste lage prijzen en weet u van tevoren wat u gaat betalen. Bekijk  alle tarieven.

Vaste klanten voordeel

Naast onze prijsafspraken, geniet u als vaste klant van extra voordeel in de vorm van een voorrangsregeling en een contant verstrekte korting! Zo kunt u vaker een taxi bestellen en genieten van een comfortabele reis.

Dag en Nacht een taxi bestellen

Op onze website kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week een taxi reserveren. Zo besteld u met enkele muisklikken online een rit. Bovendien ziet u direct wat u voor de rit betaald. Wel zo duidelijk! Liever telefonisch particulier vervoer reserveren? Geen probleem! De scherpe prijs wordt ook door ons personeel aan u doorgegeven alvorens u de boeking doet.

Rijden op factuur

Afhankelijk van uw vraag kunnen wij chauffeurs met auto leveren tegen een interessant all-in uurtarief. Daarbij kan de betaling contant of op factuur, beide zijn mogelijk.

Groepsvervoer

groepsvervoer is voor ons geen enkel probleem.

Luchthaven

Comfortabel van en naar de luchthaven Aantrekkelijke, vaste tarieven.

Zakelijk

Uw zakelijke relaties worden in stijl vervoerd.

Professionele taxi service die 24/7 voor u klaar staat.

Scroll to Top