Taxi H.C.T heeft als specialisme luchthavenvervoer. Zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers kunnen bij Taxi Borne snel, veilig en voordelig een taxi of taxibus boeken. Voor vervoer naar en van Schiphol hanteren wij speciale tarieven. U reist op een comfortabele en voordelige manier. U wordt door onze chauffeur opgehaald bij het meeting point en naar uw specifieke vertrekhal op het vliegveld gebracht.

Welke taxi?

Wij adviseren om niet meer dan 3 personen in een 4 persoons wagen te plannen, dit in verband met de veelvoud aan bagage. Het is dan wenselijk om een 8 persoons taxibus te reserveren. Zo weet u zeker dat alle bagage ook daadwerkelijk mee kan

Gaan er kinderen mee?

Gaat er een klein kind mee? U kunt uw eigen kinderzitje meenemen, de taxichauffeur zal deze mee terug nemen en er zorg voor dragen dat uw eigen kinderzitje ook op de terugweg aanwezig is. Gaarne dit bij de reservering aan te geven.

Ritten vanaf Schiphol

Voor ritten vanaf Schiphol dient u de volgende gegevens te verstrekken, bij voorkeur per e-mail of via de internetsite om fouten in vluchtnummers te voorkomen;

  • datum en tijdstip aankomst vlucht;
  • vluchtnummer;
  • aantal passagiers;
  •  

Op Schiphol maken we gebruik van de vertrekhallen 1, 2 en 3 (departures),  deze functioneren als ontmoetingsplaatsen.

Wij spreken nooit bij de aankomsthal af !

Taxi H.C.T is al jarenlang uw aanspreekpunt voor comfortabel taxivervoer. Wij brengen u 24/7 naar uw bestemming. Neem contact op via 074-7811111 voor het reserveren van een taxi in Borne. Uw taxi is snel ter plaatse!

Brengen

Borne – Schiphol Airport

Personenauto (max. 4 personen)€249,-
Taxibus  (max. 8 personen)        €299,-

Ophalen

SCHIPHOL AIRPORT – Borne

Personenauto (max. 4 personen) €209     
Taxibus   (max. 8 personen)€249,-