Taxi Lucky in Rijssen

Met het groepsvervoer naar uitgaansgelegenheid Lucky in Rijssen door Taxi H.C.T. bent u gegarandeerd samen uit, samen thuis. Onze luxe taxibusjes zijn geschikt voor het vervoer van groepen van maximaal 8 personen. Zo brengen onze professionele taxichauffeurs u en uw gezelschap  snel en veilig op de plaats van bestemming en indien gewenst ook weer thuis na een dagje uit met de familie, een kinderfeestje of bedrijfsuitje. Wij zijn 24/7 beschikbaar zowel binnen als ook buiten Rijssen.

Groepsvervoer Lucky Rijssen

Met het groepsvervoer van taxi H.C.T. naar Lucky in Rijssen bent u verzekerd van:

  • Ervaren RTX-gecertificeerde chauffeurs
  • Veilige en luxe taxibusjes met airconditioning
  • 24/7 service
  • Altijd op tijd op de afgesproken locatie
  • Betalen met pin, creditcard, Mastercard, Visa of American Express

Ook andere bestemmingen

Bent u op zoek naar groepsvervoer naar andere uitgaansgelegenheden in de regio zoals bijvoorbeeld naar Dieka in Markelo of Lucky in Rijssen? We zijn u graag van dienst met onze luxe taxibus, waarin u op een comfortabele manier wordt vervoerd naar uw bestemming.

We beschikken over deskundige en betrouwbare chauffeurs, die de routes goed kennen en u vlot naar uw gewenste locatie vervoeren.

Ons motto is: afspraak = afspraak. Voor ons is het klantbelang altijd leidend. 

Heeft u nog vragen?

Als u meer wilt weten over ons aanbod op het vlak van groepsvervoer of één van onze andere diensten, dan kunt u ons gerust benaderen. Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Schroom dus niet en neem vandaag nog contact met ons op. Meer weten over groepsvervoer bij Taxi H.C.T.? Neem contact 074 781 11111

Boek nu en ontvang 10% korting!

Bestel een taxi in Hengelo bij Taxi H.C.T! Vaste prijzen voor ritten van Hengelo naar Schiphol Airport, Rotterdam, The Hague Airport, Amsterdam en meer!