Er zijn meerdere manieren om naar Schiphol te reizen. U kunt ervoor kiezen om zelf met de auto te gaan,  Maar het feit blijft dat het vaak erg lang zoeken is naar een geschikte parkeerplek op Schiphol, als u al een plekje op loopafstand van uw vertrekhal weet te bemachtigen. Bovendien betaalt u de hoofdprijs voor het parkeren. Het openbaar vervoer is niet altijd even betrouwbaar en daarnaast ook niet prettig wanneer u veel bagage bij u heeft. Bespaar uzelf frustraties en ergernissen en neem een taxi naar Schiphol! Ook voor vervoer van en naar Schiphol hebben wij namelijk een scherp geprijsd aanbod:

  • Een vast, voordelig taxi tarief van Enschede (en omgeving) naar Schiphol
  • Van voordeur naar vertrekhal al vanaf € 249,-

U wordt door onze chauffeur netjes voor de ingang van uw vertrekhal afgezet en hoeft zich dus geen zorgen te maken of u uw vlucht wel haalt. Zo kunt u met een ontspannen gevoel het vliegtuig instappen!

Uw aankomst op schiphol
Wij houden voor u in de gaten wanneer de vlucht aankomt. Na aankomst verwachten wij dat u tijdig onze chauffeur ontmoet op de afgesproken plek.

Arriveert u eerder of later?
Arriveert u onverhoopt op een ander tijdstip of komt u met een andere vlucht? Stel ons a.u.b. op de hoogte zodat wij u tijdig kunnen ophalen.

Ons gehele wagenpark bestaat uit goed onderhouden auto’s, zo reist u altijd comfortabel.

Reserveer direct een taxi in Enschede! Bel dan met 074-7811111. Wij zijn er binnen 15 minuten om u van A naar B te vervoeren.

Brengen

Enschede – Schiphol Airport

Personenauto (max. 4 personen)€249,-
Taxibus  (max. 8 personen)        €299,-

Ophalen

SCHIPHOL AIRPORT – Enschede

Personenauto (max. 4 personen) €209     
Taxibus   (max. 8 personen)€249,-