Taxi Enschede Schiphol

Taxi H.C.T Hengelo
Op Tijd Vertrekken
Taxi H.C.T Hengelo
Op Tijd Aankomen
Taxi H.C.T Hengelo
Boek een taxi
Taxi H.C.T Hengelo
Betaalmogelijkheden

Taxi Enschede Schiphol

 Er zijn meerdere manieren om naar Schiphol te reizen. U kunt ervoor kiezen om zelf met de auto te gaan,  Maar het feit blijft dat het vaak erg lang zoeken is naar een geschikte parkeerplek op Schiphol, als u al een plekje op loopafstand van uw vertrekhal weet te bemachtigen. Bovendien betaalt u de hoofdprijs voor het parkeren. Het openbaar vervoer is niet altijd even betrouwbaar en daarnaast ook niet prettig wanneer u veel bagage bij u heeft. Bespaar uzelf frustraties en ergernissen en neem een taxi naar Schiphol! Ook voor vervoer van en naar Schiphol hebben wij namelijk een scherp geprijsd aanbod:

  • Een vast, voordelig taxi tarief van Enschede (en omgeving) naar Schiphol
  • Van voordeur naar vertrekhal al vanaf € 249,-

U wordt door onze chauffeur netjes voor de ingang van uw vertrekhal afgezet en hoeft zich dus geen zorgen te maken of u uw vlucht wel haalt. Zo kunt u met een ontspannen gevoel het vliegtuig instappen!

Uw aankomst op schiphol

Wij houden voor u in de gaten wanneer de vlucht aankomt. Na aankomst verwachten wij dat u tijdig onze chauffeur ontmoet op de afgesproken plek.

Arriveert u eerder of later?

Arriveert u onverhoopt op een ander tijdstip of komt u met een andere vlucht? Stel ons a.u.b. op de hoogte zodat wij u tijdig kunnen ophalen.

Ons gehele wagenpark bestaat uit goed onderhouden auto’s, zo reist u altijd comfortabel.

Reserveer direct een taxi in Enschede! Bel dan met 074-7811111. Wij zijn er binnen 15 minuten om u van A naar B te vervoeren.

Groepsvervoer

groepsvervoer is voor ons geen enkel probleem.

Luchthaven

Comfortabel van en naar de luchthaven Aantrekkelijke, vaste tarieven.

Zakelijk

Uw zakelijke relaties worden in stijl vervoerd.

Professionele taxi service die 24/7 voor u klaar staat.

Scroll to Top