Taxi Bentelo

Taxi H.C.T Hengelo
OP TIJD VERTREKKEN
Taxi H.C.T Hengelo
OP TIJD AANKOMEN
Taxi H.C.T Hengelo
BOEK EEN TAXI
Taxi H.C.T Hengelo
BETALEN, CONTANT OF PIN

Taxi Bentelo

Kies voor comfortabel en snel taxivervoer. Wat maakt ons nou zo uniek? Ten eerste zijn wij een regionaal taxibedrijf en kennen onze chauffeurs het gebied door en door. Dit maakt dat omrijden er niet bij is en u altijd zo snel mogelijk naar huis wordt gebracht met de taxi. Bentelo is uw woonplaats? Wij halen u er graag op en brengen u graag weer thuis. U kunt echt op ons taxibedrijf rekenen!

Overige diensten vanuit / naar Bentelo

Wij hebben voor ieder wat wils en denken ook graag met u mee over wat u nodig heeft. Wij hebben nog nooit iemand teleurgesteld. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld ook trouwvervoer rondom Bentelo. Daarnaast staan wij klaar met u voor groepsvervoer. Voor ieder is er bij ons een passende taxi. Bentelo is een van de plekken in de regio waar Taxi Bentelo gemakkelijk naartoe rijdt. Wilt u ook een veelzijdige taxi centrale inschakelen? Of wilt u eerst meer weten over onze diensten? U kunt gerust even contact met ons opnemen voor meer informatie of voor het reserveren van een taxi.

Voor privéritten en zakelijk vervoer

Wij zijn van alle markten thuis en daarom kunt u bij ons niet alleen terecht voor particuliere ritten van en naar Bentelo, maar ook voor al uw zakelijk vervoer. Dus wilt u comfortabel en representatief op een congres of zakenbezoek aankomen? Wij verzorgen uw rit tot in de puntjes, waardoor het u aan niets ontbreekt. In een van onze robuuste Audi’s komt u altijd geheel in stijl aan op de locatie in of bij Bentelo. Uiteraard verzorgen wij ook alle ritten voor uw relaties. Wilt u meer weten over de mogelijkheden op zakelijk gebied? Schroom dan niet om even contact met ons opnemen. Wij zitten te allen tijde voor u klaar om met u mee te denken.

Kies voor professioneel luchthavenvervoer

Vliegen gaat erg snel, zodat u in no time op uw vakantiebestemming bent. De reis vanuit Bentelo naar het vliegveld kan echter wat meer tijd in beslag nemen. Als u met het openbaar vervoer gaat, moet u ruim van tevoren vertrekken en rekening houden met overstaptijd. Met de auto krijgt u te maken met hoge parkeertarieven. En daarom kunt u beter kiezen voor een taxi. Bentelo wordt omringd door diverse luchthavens, waar wij u graag naartoe brengen. Bent u bang dat u erg duur uit bent als u met de taxi Bentelo verlaat en de hele reis maakt naar Schiphol? Taxi tarieven zijn bij ons erg gunstig, waardoor u voordelig en snel onderweg bent. Op die manier komt u altijd op tijd voor uw vlucht. Kies voor onze goedkope taxi of Schiphol taxi. Neem vrijblijvend contact op, 074-781 11 11 we horen graag van u.

Boek nu en ontvang 10% korting!

Scroll to Top