Hebt u luchthavenvervoer van Bentelo naar Schiphol of een ander vliegveld nodig? De Schiphol taxi biedt uitkomst voor vervoer naar de luchthaven. Bij Taxi H.C.T begint uw reis met een zorgeloze rit. Wij zorgen ervoor dat u comfortabel bij uw bestemming aankomt of vertrekt. Hebt u direct en taxi nodig, of bent u benieuwd naar onze prijzen? Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar.

Luchthavenvervoer: van A naar B

Of u nu vliegt voor plezier of voor zaken, het vervoer regelen naar de luchthaven kan een gepuzzel zijn. Daarnaast kunnen Bentelo aankomst- en vertrektijden tijdens de ochtend of nachtelijke uren vallen. Bovendien kan het vinden van een parkeerplaats zeer uitdagend zijn en gaat vaak gepaard met een lange wandeling naar de terminal.

  • Met onze luchthavenvervoer service brengen wij u rechtstreeks naar het vliegveld, waar u voor de vertrekterminal uitstapt.
  • Bij uw terugkomst staan wij uiteraard voor u klaar en brengen wij u thuis.
  • Ook als u met meerdere personen reist, kunt bij ons terecht. Wij beschikken over ruime en luxe minibusjes, waarmee wij tot acht personen comfortabel kunnen vervoeren.

Wij zorgen ervoor dat uw vluchtervaring begint en eindigt in een vreedzame en ordelijke wijze.

Extra service

Voor luchthavenvervoer bieden wij extra services. Het ontvangen van gasten kunt u eveneens aan ons overlaten. Wij ontvangen uw gasten op de luchthaven en zorgen ervoor dat zij bij u worden gebracht. Bij eventuele vertragingen hoeft u zich geen zorgen te maken om uw taxirit, want wij houden voor u een oogje in het zeil wat betreft uw aankomsttijd. Wij zorgen ervoor dat u op tijd voor uw vertrek en of aankomst snel en veilig op de luchthaven gebracht of opgehaald wordt.

Taxi H.C.T is al jarenlang uw aanspreekpunt voor comfortabel taxivervoer. Wij brengen u 24/7 naar uw bestemming. Neem contact op via 074 -7811111 voor het reserveren van een taxi in Bentelo. Uw taxi is snel ter plaatse!

Brengen

Bentelo – Schiphol Airport

Personenauto (max. 4 personen)€249,-
Taxibus  (max. 8 personen)        €299,-

Ophalen

SCHIPHOL AIRPORT – Bentelo

Personenauto (max. 4 personen) €209     
Taxibus   (max. 8 personen)€249,-