GEGARANDEERD DE LAAGSTE PRIJS

Als u op een makkelijke manier uw vakantie wilt beginnen is het overwegen waard om met een van onze luxe taxi’s naar de luchthaven te worden gebracht.  Taxi H.C.T Beckum kan en zal er voor zorgen dat u ontspannen aan uw reis zult beginnen. Met onze speciale luchthavenvervoer Services bent u ervan verzekerd dat u op tijd op de luchthaven arriveert. 

Taxi H.C.T Beckum  is dé aangewezen partner als het gaat om luchthavenvervoer vanuit Beckum en omgeving. Personenvervoer van en naar luchthavens binnen en buiten Nederland op een professionele en comfortabele manier, dát is waar wij goed in zijn. Taxi H.C.T Beckum  verzorgt vervoer naar onder andere; Schiphol, Eindhoven airport, Düsseldorf airport, Weeze airport Zaventem en Charleroi airport etc. 

U reist in een luxe auto comfortabel naar het vliegveld van uw keuze, waar ook in Europa! Bovendien kunt u ook eventueel regelen dat u na een reis weer netjes door ons afgehaald wordt.

Met Taxi H.C.T Beckum  Airport Taxi Prive reis u direct naar ieder gewenst vliegveld met uw eigen prive-taxi. U deelt dus nooit uw taxi met vreemden maar gaat direct van of naar het vliegveld. Bovendien ontvangt u kortingen die kunnen oplopen tot wel 50%!

Wij staan 24 uur per dag gereed om u een fijne reis naar uw bestemming te verzorgen.

HEEFT U VEEL BAGAGE?

Dat is bij Taxi H.C.T Beckum  geen enkel probleem. Wij bespreken van te voren met u wat precies uw wensen zijn voor het vervoer, vervolgens bieden wij een passende oplossing voor elke situatie. Ons wagenpark is zeer divers, dus ook wanneer u veel bagage heeft hebben wij een geschikte vervoersoplossing voor uw specifieke vraag.

Twijfel niet en neem contact met ons op voor luchthavenvervoer via email of bel ons 074-781 11 11.

Brengen

Beckum – Schiphol Airport

Personenauto (max. 4 personen)€249,-
Taxibus  (max. 8 personen)        €299,-

Ophalen

SCHIPHOL AIRPORT – Beckum

Personenauto (max. 4 personen) €209     
Taxibus   (max. 8 personen)€249,-