Groepsvervoer

Taxi H.C.T Hengelo
Op Tijd Vertrekken
Taxi H.C.T Hengelo
Op Tijd Aankomen
Taxi H.C.T Hengelo
Boek een taxi
Taxi H.C.T Hengelo
Betaalmogelijkheden

Groepsvervoer van Taxi H.C.T : comfortabel en efficiënt reizen met een groep.

taxi-bruins-service.png
Bruins Saasveld
taxi-lucky-service.png
Lucky Rijssen
taxi-dieka-service.png
Dieka Markelo
taxi-Index-service-duitsland.png
Index Duitsland
taxi-zak-duitsland.png
Zak Uelsen

Groepsvervoer Hengelo

Een taxibus Reserveren voor groepsvervoer

Groepsvervoer Hengelo. Taxibusjes voor max. 8 passagiers. Heeft u een gelegenheid met een grotere groep? Taxi H.C.T beschikt ook over meerdere 8-persoons taxibusjes, dat wil zeggen geschikt voor 8 passagiers. Dus ook het vervoer van grotere groepen personen kunnen wij aan!

Taxibus

Wilt u graag een taxibus reserveren in Hengelo? Bent u op zoek naar een taxibus in Hengelo? Dan bent u bij Taxi H.C.T aan het juiste adres; ons werkgebied richt zich op de Hengelo, waarbij de focus uiteraard ook op de prachtige stad Hengelo ligt.

Deze stad heeft bijzonder veel te bieden, maar is niet overal evengoed bereikbaar met de auto. Onze taxichauffeurs kennen de binnenstad van Hengelo echter op hun duimpje,

waardoor zij exact weten hoe zij u zo snel en aangenaam mogelijk van bestemming A naar bestemming B kunnen brengen.

Als u een taxibus wilt huren, kunt u daarvoor gebruik maken van de tool op onze website. U kunt direct het aantal personen,

de gewenste ophaaltijd én de adressen aan ons doorgeven, waarna u direct het bijbehorende tarief ziet verschijnen. Bent u niet zo’n liefhebber van het online reserveren van een taxibus?

Of heeft u nog vragen over het vervoer met een taxibus in Hengelo? Dan kunt u ook telefonisch met ons contact opnemen op 074 78 11 111. Op dit nummer kunt u ook middels een Whatsapp bericht een taxibus bij Taxi H.C.T reserveren.

veiligheid

Bij Taxi H.C.T bent u verzekerd van een aangename en veilige. Onze chauffeurs stellen u compleet centraal en gaan dan ook graag op uw verzoeken in. Wilt u de radio in de taxibus op een bepaalde zender? Geen probleem! Wilt u graag dat de airco iets harder gaat blazen? Ook dat is geen probleem. Alle taxibusjes van Taxi H.C.T zijn namelijk onwijs luxe en zien er bovenal keurig uit. 

Mede door het uiterlijk van onze taxibusjes kunt u deze óók voor zakelijk vervoer gebruiken. Moet u bijvoorbeeld met enkele collega’s naar een bepaalde locatie in Hengelo? Ook dan kunt u een taxibus huren via Taxi H.C.T; wij richten ons zowel op particulier- als op zakelijk vervoer. 

Als u een taxibus via onze website gaat reserveren, kunt u de gewenste ophaaltijd selecteren. Tevens ziet u direct de bijbehorende kosten vermeld staan,

waardoor u achteraf niet meer voor onduidelijkheid komt te staan. Wij hechten veel waarde aan duidelijke communicatie, vaste prijzen en transparantie. Bij Taxi H.C.T komt u nooit voor verrassingen te staan!

Kortom; wilt u een taxibus reserveren in Hengelo? Dan bent u bij Taxi H.C.T aan het juiste adres. Onze chauffeurs zijn uiterst vriendelijk, we hanteren duidelijke en relatief voordelige prijzen,

onze taxibusjes zijn van alle gemakken voorzien én onze chauffeurs weten de weg in Hengelo uit hun hoofd. U bent daardoor verzekerd van een snelle en aangename rit.

Binnen een mum van tijd bent u van locatie A naar locatie B gebracht, waarbij u ondertussen vanuit het taxibusje van de prachtige stad Hengelo hebt kunnen genieten. 

Bent u op zoek naar een taxibusje in de Hengelo? Wilt u bijvoorbeeld met een taxibus naar Bruins, naar Dieka, naarLocky, naar Index Schüttorf, naar Zak?

Ook dat is mogelijk bij Taxi H.C.T. Wij halen u graag in één van deze gebieden op en brengen u vervolgens met onze taxibus naar de gewenste bestemming.

Groepsvervoer

groepsvervoer is voor ons geen enkel probleem.

Luchthaven

Comfortabel van en naar de luchthaven Aantrekkelijke, vaste tarieven.

Zakelijk

Uw zakelijke relaties worden in stijl vervoerd.

Professionele taxi service die 24/7 voor u klaar staat.

Scroll to Top