Taxi Haaksbergen Schiphol

Taxi H.C.T Hengelo
Op Tijd Vertrekken
Taxi H.C.T Hengelo
Op Tijd Aankomen
Taxi H.C.T Hengelo
Boek een taxi
Taxi H.C.T Hengelo
Betaalmogelijkheden

Taxi Haaksbergen Schiphol

Taxi Haaksbergen Schiphol reserveren, Wij rijden 24 uur 7 dagen per week telefonisch bereikbaar voor een Schipholtaxi. U kunt op voorhand online uw Schipholtaxi van en naar Haaksbergen reserveren, of telefonisch contact opnemen voor een taxi binnen 15 minuten.

We maken gebruik van comfortabele sedans, geschikt voor 1 tot 4 passagiers. Tevens hanteren wij scherpe tarieven voor een taxi Haaksbergen Schiphol, net als voor de taxibussen waarmee we rijden voor het groepsvervoer van en naar de luchthaven. De taxibus is geschikt voor 5 tot 8 passagiers en is beschikbaar vanaf €299.

TAXI VAN HAAksbergen NAAR SCHIPHOL VANAF €249

Uw taxi Haaksbergen Schiphol kost slechts €249, een vast tarief waarvoor we u zo snel mogelijk naar de luchthaven brengen. We kiezen de meest vlotte route en zorgen ervoor dat u samen met uw bagage snel op de luchthaven staat. Boekt u een taxi van Haaksbergen naar Schiphol? We zorgen ervoor dat u voor de deur van de vertrekhal kunt uitstappen, zodat u direct kunt inchecken. Gaat u op vakantie of maakt u regelmatig zakelijke reizen vanaf Schiphol? Taxi H.C.T  zorgen graag voor de taxi van Haaksbergen naar Schiphol en andersom, zodat u op een zo ontspannen mogelijke wijze kunt reizen.

VLOTTE ROUTE NAAR SCHIPHOL

Onze chauffeurs kennen de verschillende routes van Haaksbergen naar Schiphol, waardoor we u als taxi vlot van dienst kunnen zijn. We rijden vanuit de stad naar de N205 of richting de A1, om u via de A9 en de A5 of de A4 naar Schiphol te rijden. Uiteraard houden we de verkeerssituatie goed voor u in de gaten, zodat uw taxi van Haaksbergen naar Schiphol ongeveer 1:50 minuten over de rit zal doen.

Wanneer u een taxi nodig hebt, zijn wij namelijk 24 uur per dag te bereiken op het telefoonnummer 074-7811111of u kunt ook gebruikmaken van ons reserveringsformulierom uw rit online te reserveren. Tevens als u met spoed een Taxi H.C.T nodig heeft, dan zorgen wij dat er binnen 15 minuten een taxi beschikbaar is voor jou.

Groepsvervoer

groepsvervoer is voor ons geen enkel probleem.

Luchthaven

Comfortabel van en naar de luchthaven Aantrekkelijke, vaste tarieven.

Zakelijk

Uw zakelijke relaties worden in stijl vervoerd.

Professionele taxi service die 24/7 voor u klaar staat.

Scroll to Top