Taxi Index

Taxi H.C.T Hengelo
Op Tijd Vertrekken
Taxi H.C.T Hengelo
Op Tijd Aankomen
Taxi H.C.T Hengelo
Boek een taxi
Taxi H.C.T Hengelo
Betaalmogelijkheden

Taxi Index

Groepsvervoer naar index schuttorf en randgebieden tegen concurrerende tarieven. De taxibusjes van Taxi H.C.T kunnen telefonisch via onze centrale en online via onze website besteld worden via een bestelformulier. Als u van te voren wilt weten waar u aan toe bent dan is het ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor uw groepsvervoer.

Taxi H.C.T biedt u 24/7 kwalitatief groepsvervoer tegen vaste en betaalbare tarieven. Zo wordt u altijd op tijd opgehaald en hoeft u zich nergens druk over te maken.

Taxibusje Prijs Berekenen

Goedkoop groepsvervoer online bestellen en u krijgt direct een vaste ritprijs voor uw groepsvervoer. Bestel groepsvervoer en u krijgt altijd een vaste prijsopgave. Zo weet u vooraf exact wat u betaalt. Makkelijker en sneller een taxibusje bestellen kan gewoon niet.

Taxibusje voor een Vaste Prijs

Via onze prijsberekeningsmodule is het mogelijk de ritprijs van taxibusje te berekenen. De hier berekende prijs is een vaste prijs die u word berekend. De kosten van uw groepsvervoer zijn dus niet afhankelijk van de tijdsduur en het aantal kilometers dat u aflegt.

Taxibusje Korting tot 40% en Meer!

Groepsvervoer reserveren doe je bij Taxi H.C.T omdat iedere klant korting krijgt. Wij verzorgen al uw groepsvervoer en u krijgt altijd korting tot 40% en Meer!

Taxibusje Online Reserveren

Online groepsvervoer reserveren en betalen doet u eenvoudig en snel gewoon vanuit uw kantoor of huiskamer. U ontvangt dan direct een bericht van uw reservering per e-mail of sms. U hoeft dan maar met 1 klik uw groepsvervoer te bevestigen.

Wagenpark

Ons wagenpark bestaande uit personenwagens, taxibussen. Deze zijn uitgevoerd met airco en de modernste navigatiesystemen. Dit is één van de factoren die ervoor zorgt dat u altijd op tijd, comfortabel en snel op de door u gewenste plaats van bestemming aankomt.

Taxibusje index schuttorf

Taxi H.C.T zorgt al meer dan 7 jaar voor efficiënt groepsvervoer in de randstad. Behalve voor een 8-persoons taxibusje, kunt u bij ons ook terecht voor de huur van een 5-persoons taxibusje, een 6-persoons taxibusje, een 7-persoons taxibusje,

Groepsvervoer

  • Taxibusje van max. 8 personen
  • Taxibusje voor vervoer van groepen kinderen
  • Taxibusje voor uitjes en dagbesteding
  • Taxibusje voor voor woon/werk vervoer
  • Taxibusje voor een avondje uit
  • Taxibusje voor een vrijgezellenfeest

Neem vrijblijvend contact op, 074-781 11 11 we horen graag van u.

Groepsvervoer

groepsvervoer is voor ons geen enkel probleem.

Luchthaven

Comfortabel van en naar de luchthaven Aantrekkelijke, vaste tarieven.

Zakelijk

Uw zakelijke relaties worden in stijl vervoerd.

Professionele taxi service die 24/7 voor u klaar staat.

Scroll naar boven