Taxi Bruins

Taxi H.C.T Hengelo
Op Tijd Vertrekken
Taxi H.C.T Hengelo
Op Tijd Aankomen
Taxi H.C.T Hengelo
Boek een taxi
Taxi H.C.T Hengelo
Betaalmogelijkheden

Taxi Bruins

Zin om een avond uit te gaan maar niet om zelf te rijden? Discussies over wie vanavond de Bob is een beetje zat? Taxi Bruins Saasveld verzorgd al jaren comfortabel en betaalbaar vervoer van en naar de populairste uitgaansgelegenheden in de regio Twente en daarbuiten.

Goedkoop uitgaansvervoer reserveren

Makkelijk en goedkoop de taxi vooraf reserveren dat kan met ons online boekingssysteem. Hier kunt uw direct zien wat de rit gaat kosten en eventueel extra locaties toevoegen waar we bijvoorbeeld nog vrienden op moeten halen. Ook kun je direct de taxi voor de terugreis reserveren wel zo makkelijk. Betalen kan online via Ideal ,PayPal maar kan natuurlijk ook gewoon bij onze chauffeurs dit kan contant of met de pin.

Zoekt u naar groepsvervoer in Hengelo en omstreken, bijvoorbeeld naar plaatsen als Dieka Markelo of Lucky Rijssen? We zijn u graag van dienst met onze luxe taxibus, waarin u op een comfortabele manier plaats kunt nemen. We rijden met deskundige en betrouwbare chauffeurs, die de routes goed kennen en u vlot naar de gewenste plaats van bestemming brengen. Afspraak = afspraak, zodat u binnen ons groepsvervoer in Hengelo en omgeving altijd goed weet waar u aan toe bent.

Neem vrijblijvend contact op, 074-781 11 11 we horen graag van u.

Groepsvervoer

groepsvervoer is voor ons geen enkel probleem.

Luchthaven

Comfortabel van en naar de luchthaven Aantrekkelijke, vaste tarieven.

Zakelijk

Uw zakelijke relaties worden in stijl vervoerd.

Professionele taxi service die 24/7 voor u klaar staat.

Scroll naar boven